Over mij

Corine van den Berg (1970)

20 jaar ervaring in online marketing

Na mijn studie Economie op de RijksUniversiteit Groningen vervulde ik diverse marketingfuncties bij ING in Amsterdam. Zo introduceerde ik in 2000 optie-ordering via Internet. Klanten konden vanaf toen bij ING via internet op de optiebeurs handelen. Sindsdien volg ik de ontwikkelingen rond online marketing op de voet.

Toen wij naar Zutphen verhuisden kreeg ook mijn loopbaan een nieuwe wending. Ik realiseerde me dat online marketing voor mij veruit het meest interessante onderdeel van mijn werk was. Dus ik besloot me alleen hier op te richten en te starten met Onlyne.

Sinds 2014 ondernemen met Onlyne

Inmiddels heb ik nu 5 jaar mijn eigen onderneming Onlyne. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met strategie, SEO en Adwords. Iedere ondernemer en iedere markt is weer anders. Daarom kijk ik altijd goed wat een ondernemer in zijn situatie het beste kan doen om meer klanten via internet te krijgen. Dit zijn mijn belangrijkste activiteiten:

  • De WebsiteScan: startende ZZP-ers willen vaak eenmalig op weg geholpen worden met online marketing. Dan doe ik vaak een WebsiteScan. Met de WebsiteScan beoordeel ik je website op ruim 50 aspecten rond techniek, SEO en conversie. Dat geeft een goed beeld van kansen en verbeterpunten. Met dit advies kan je als ondernemer zelf weer verder.
  • Google Adwords: het beheer van een 10-tal Adwords accounts. Dit is een snelle manier om resultaat te boeken. Het werkt vooral goed als je lokaal vindbaar wil zijn en/of als je hele specifieke producten hebt. Mijn klanten zien meestal direct resultaat. Vergeleken met de grotere bureaus reken ik schappelijke kosten voor het opzetten en maandelijks beheer van het account. Ik ben erkend Google Partner. Dat betekent dat ik heb aangetoond dat ik goede prestaties lever en veel kennis heb van Google Ads.
  • Online marketing: er zijn ondernemers die hun online marketing liever uitbesteden. Mijn werkzaamheden zijn SEO, Campagnes, nieuwsbrieven en allerlei aanpassingen van de website. Zo verbeteren we stap voor stap de online marketing. De voortgang monitoren we in Google Analytics.

Mijn opdrachtgevers zijn meestal ondernemers, maar ook instellingen zoals de KvK van Gelderland. Sinds 2016 ben ik lid van Coopkracht, waar ik op kantoor mijn klanten ontvang.

Ik woon in Zutphen met Gert Stegeman en onze dochters Anne en Nynke. Ik hockey graag, ben hockeytrainer en -coach van mijn jongste dochter en oprichter van Fluitspot, marktplaats voor scheidsrechters.

Vrijblijvend kennismaken

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek op mijn kantoor bij Coopkracht in Zutphen.

Contact >

 

Je weet veel van de programma’s Google Analytics en Google Adwords en weet door het gebruik hiervan de vindbaarheid van de website te verbeteren. Mede door tips van jou wordt mijn site nog beter gevonden via Google.‘ ZZP Zutphen. Lees wat klanten over mij zeggen