SEO specialist uit Zutphen

Meer klanten met SEO

Wil je ook meer bezoekers en klanten via internet? De ontwikkelingen op internet gaan snel – je moet dus zorgen, dat je je concurrenten een stapje voor blijft. Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO, krijg je meer relevante bezoekers op je website. Ik werk als ervaren SEO specialist op basis van vakkennis en gezond verstand. Geen trucjes dus. Zo heb je lang profijt van mijn inspanningen.

Wil je mij voor je SEO inhuren? Dan kan je dit verwachten:

Vakkennis over SEO SEO specialist Zutphen
Prikt door SEO mythes heen
Dienstverlening op maat
Geen langlopende contracten
Vrijblijvend kennismaken

Mijn opdrachtgevers zijn kleine en grotere zelfstandig ondernemers en ook instellingen zoals de Muzehof en de KvK van Gelderland.

Loop niet langer klanten mis

We kijken in de WebsiteScan samen naar jouw SEO activiteiten: wat gaat goed en waar liggen de kansen. Ik zet vrijwel alle aspecten van SEO in. Van het checken van de techniek tot het aanpassen van de teksten. Heb je een beperkt budget of wil je liever zelf je website optimaliseren? Dan geef ik advies hoe je zelf aan de slag kan.

Wil je beter gevonden worden door middel van SEO? Kom langs op mijn kantoor bij Coopkracht in Zutphen of neem vrijblijvend contact op.

Contact >

 

‘Je bent betrokken, enthousiast en doortastend. Het is voor anderen ook verstandig om door jou een screening te laten doen van de website om een betere vindbaarheid te creëren.’

Lees wat klanten nog meer over Onlyne zeggen